• Inici
  • Notícies
  • L'Hospital de Sant Joan Despí, acreditat per la Societat Espanyola de Cardiologia

L’Hospital de Sant Joan Despí, acreditat per la Societat Espanyola de Cardiologia

  • Dijous 09 de novembre 2017

La Societat Espanyola de Cardiologia (SEC), a través del seu programa SEC-PRIMÀRIA, va lliurar dimarts 7 de novembre les primeres acreditacions a 14 unitats i serveis de Cardiologia de centres espanyols que comple7ixen els seus estàndards de qualitat.

L’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi va aconseguir una de les dues acreditacions a Catalunya, l’altre va ser per l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. L’acreditació la va recollir el cap del Servei de Cardiologia de l’Hospital, Roman Freixa.

SEC-PRIMARIA té com objectiu millorar la continuïtat assistencial entre els nivells d’assistència hospitalària i assistència primària, per tal de reduir la morbimortalitat i augmentar la qualitat de vida dels pacients amb cardiopatia fent un ús eficient dels recursos disponibles.

El model d’Atenció Integrada de Cardiologia en Atenció Primària del Consorci Sanitari Integral ha permès establir sinergies entre els metges de família i els cardiòlegs que han possibilitat l’abordatge dels pacients afectats d’una cardiopatia amb la màxima qualitat possible. Aquest model facilita i estimula el lideratge dels metges de família en el maneig de les malalties cròniques cariològiques estables amb el suport de l’especialista i afavoreix que el cardiòleg centri la seva activitat en el diagnòstic de nous casos i en els pacients més complexes.

  • COMPARTIU