Oftalmologia, 14a Unitat Docent acreditada

  • Hospital de Sant Joan Despí - Hospital General de l’Hospitalet
  • Divendres, 19 de gener 2024

L'equip d'Oftalmologia retratat a l'Hospital General de l'Hospitalet

Així, passem a tenir 11 especialitats acreditades en medicina i 3 en infermeria

El Servei d’Oftalmologia del Complex Hospitalari Universitari Moisès Broggi ha estat acreditat pel Ministeri de Sanitat com a Unitat Docent de Formació Sanitària Especialitzada.

L’acreditació docent és un procés llarg i difícil i gràcies a la qualitat i l’esforç de tot el servei i del seu Cap de Servei, Carlos Barnés, això ha estat possible.

Segons la Cap d’Estudis, Gemma Férriz: “la formació de nous especialistes (residents) és estratègica pel Consorci en el seu creixement i posicionament en la xarxa sanitària catalana. En la següent convocatòria MIR, desitgem poder oferir la primera plaça de Metge Intern Resident (MIR) d’Oftalmologia al Consorci Sanitari Integral”.

Per una altra banda, Carlos Barnés, manifesta que “la docència, l’atenció assistencial activa (87.390 visites a l’any, 7.903 cirurgies, 92.662 proves i 7431 injeccions intravítries) i la recerca seran els fonaments per a brindar la millor assistència als nostres pacients. Un pas significatiu en el nostre compromís amb l’excel·lència en la salut ocular!“.

Oftalmologia se suma a les 13 especialitats acreditades anteriorment: 10 de medicina i 3 d’infermeria.

Galeria d’imatges

  • COMPARTIU