• Inici
  • Notícies
  • Premi a la millor comunicació en el Congrés Català de Cirurgia

Premi a la millor comunicació en el Congrés Català de Cirurgia

  • Dijous 21 d'octubre 2021

Una comunicació de l'equip de cirurgia del Complex Hospitalari Moisès Broggi ha estat la guanyadora del XIII Congrés Català de Cirurgia, celebrat el passat 14 i 15 d'octubre.

Ha estat la comunicació: Tractament de l'apendicitis aguda en règim de recuperació intensificada. Cap a l'apendicectomia sense ingrés. Estudi prospectiu, comparatiu d'una sèrie consecutiva de 180 pacients (2020-2021), que té com autors: A. de Miguel, R. López, A. Centeno, A. Sanz, N. Farreras i J. Castellví.

D'altra banda, 2 comunicacions més fetes al Moisès Broggi també han quedat dins del grup de les quatre millors, d'entre les quals s'ha escollit la guanyadora. Les altres dues han estat:

– Efecte del tractament amb ferro endovenós sobre l'anèmia preoperatòria en el càncer colorectal. Estudi prospectiu comparatiu de 1.128 pacients intervinguts entre 2012-2018, d'A. Centeno, C. Jericó, C. Deirós, A. Sanz, R. López, A. de Miguel, Á. Arrayás, i J. Castellví.

– Efecte de la implementació d'un programa de gestió de sang en cirurgia oncològica colorectal. Estudi prospectiu comparatiu de 1.128 pacients intervinguts entre 2012-2018. Els autors han estat: A. Centeno, C. Jericó, A. de Miguel, Á. Arrayás, H. Gómez, L. Riba, C. Deirós i J. Castellví.

El cap de servei del Cirurgia General i Digestiva del Complex Hospitalari Moisès Broggi, Jordi Castellví ha manifestat que durant el transcurs del Congrés ha estat felicitat per altres companys per la projecció ascendent que el centre està tenint com a institució. Castellví també ha volgut posar en valor la feina dels metges que es formen com a especialistes: "Crec que tenim uns residents fantàstics i força motivats per fer un bon currículum i, a més, donar a conèixer la nostra institució."

  • COMPARTIU