• Inici
  • Notícies
  • Sessió Citocultural de la Societat Catalana de Citopatologia a l'Hospital Moisès Broggi

Sessió Citocultural de la Societat Catalana de Citopatologia a l’Hospital Moisès Broggi

  • Dimecres, 17 de juny 2015

Aquesta tarda, l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi acull la Sessió Citocultural de la Societat Catalana de Citopatologia, des de les 17.30 hores. Es tracta d’una sessió adreçada al personal sanitari relacionat amb l’estudi i el diagnòstic citològic, organitzada pel Consorci Sanitari Integral i la Societat Catalana de Citopatologia. Prop de 50 professionals participaran en la sessió.

La cap de servei d’Anatomia Patològica del Consorci Sanitari Integral, Maria Alejo, i la presidenta de la Societat Catalana de Citopatologia, Carmela Iglesias, coordinen la Sessió amb l’objectiu de compartir els coneixements i les millores actuals en l’àmbit de la citologia.

Durant la sessió, es faran diverses presentacions de casos a càrrec del personal sanitari especialitzat i els membres de la Societat Catalana de Citopatologia. Francesc Alameda, de l’Hospital del Mar, Margarita Alberola, de l’Hospital Vall d’Hebron, Núria Baixeras, de l’Hospital de Bellvitge i Inessa Koptseva, de l’Hospital General de Catalunya, explicaran diferents casos clínics.

Podeu consultar el programa complet aquí.

  • COMPARTIU