• Inici
  • Notícies
  • Un projecte de suport a necessitats bàsiques, guanyador del Teaming CSI

Un projecte de suport a necessitats bàsiques, guanyador del Teaming CSI

  • Dimecres 03 de febrer 2016

Dos projectes rebran les donacions del 2016.

Els professionals que formen part del Teaming CSI han escollit el Projecte d’assistència i suport a necessitats bàsiques, de la Fundació Joan Salvador Gavina, com a guanyador d’aquest any, amb el 28% del total de vots.

En segon lloc ha quedat la Realització de 600 cataractes per un OMA-cirurgià de cataractes a la Clínica St. Louise, de Proyecto Visión, amb el 22% del vots.

Ambdós projectes rebran el suport econòmic del Teaming CSI en aquest any 2016. El primer projecte durant el primer semestre i el segon en el darrer semestre.

El Teaming CSI és una iniciativa que un grup de professionals del Consorci, amb el suport de la Direcció, va posar en marxa el 2009. Es tracta d’un projecte solidari basat en les microdonacions voluntàries dels mateixos professionals.

Consisteix en la donació a través del descompte d’un euro (o altra quantitat) de la nòmina cada mes, que es destina a finançar dos projectes solidaris a l’any. Els mateixos participants en el Teaming CSI proposen els projectes solidaris, que després tots els membres voten per ser escollits. Tothom pot participar al Teaming CSI, independentment de la seva categoria professional o el seu càrrec.

  • COMPARTIU