• Inici
  • Curs Promotors en lactància materna

Curs Promotors en lactància materna

28de novembre

  • 28/11/2011

A l'Hospital General de l'Hospitalet

L’Hospital General de l’Hospitalet acollirà properament el Curs Promotors de lactància materna, que tindrà lloc els dies 28 de novembre, 19 de desembre 2011, 9 i 16 de gener de 2012, en horari 9.30 a 18.30 hores.
 
Lloc: Aula de docència. Hospital General de l’Hospitalet. Av. Josep Molins, 29-41, l’Hospitalet de Llobregat.

Organitza: Associació Catalana de Llevadores, l’Institut d’Estudis de la Salut i el Programa de Salut Maternoinfantil de la Direcció General de Salut Pública, en col·laboració amb l’Hospital General de l’Hospitalet i amb el suport del Ministerio de Sanidad, Política Social e Igualdad.

Adreçada a: Llevadores, infermeres pediàtriques, obstetres i pediatres, de l’àmbit de l’hospital i de l’atenció primària.

Descripció: Els participants treballaran en grup i es faran demostracions pràctiques i simulacions. També es farà observació i pràctica clínica. Per aconseguir el certificat serà necessaria l’assistència a un mínim del 80% del curs.

Objectius: Reforçar i potenciar la capacitat dels professionals de la salut encarregats
de la cura de mares, nadons i infants, dotant-los d’eines i habilitats necessàries per donar suport, promoure, protegir i millorar la lactància materna. 

Inscripcions: Al web www.llevadores.cat La matrícula és gratuïta. Places limitades a 20 participants.

  • COMPARTIU