• Inici
  • Setmana Sense Fum i Dia Mundial Sense Tabac als centres del CSI

Setmana Sense Fum i Dia Mundial Sense Tabac als centres del CSI

25de maig

  • 25/05/2018

Centres del CSI

El CSI s’uneix a la XIX Setmana Sense Fum que se celebra del 28 al 31 de maig als nostres centres amb diferents activitats en especial el Dia Mundial Sense Tabac.

El dimecres 30 de maig el CAP Sagrada Família ho celebrarà de 10 a 14 h amb una taula informativa amb la col.laboració del Gimnàs Claror Cartagena, al carrer Cartagena, cantonada Mallorca. S’oferiran: Test de dependència, Càlcul del cost del tabac, Carboximetries, Ajudes per deixar de fumar i es farà un Sorteig, on podràs guanyar 1 mes gratis al Gimnàs Claror Cartagena.

El dijous 31 de maig els CAP de Collblanc i la Torrasa també celebraran el dia amb un estand oferint informació sobre els riscos del tabac, s’intercanviaran pomes per cigarretes i faran cooximetries per conèixer el nivell d’oxigenació de l’hemoglobina. 

Durant la setmana, a més, a les entrades de l’Hospital Dos de Maig, l’Hospital General de l’Hospitalet, l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, el Centre d’Atenció Primària de Collblanc, el Centre d’Atenció Primària La Torrassa, el Centre d’Atenció Especialitzada Cornellà de Llobregat, el Centre d’Atenció Especialitzada Sant Feliu de Llobregat i les Residències Collblanc Companys Socials i Francisco Padilla es col·locarà un mural amb uns pulmons que simulen un arbre de la vida on els usuaris podran penjar notes de paper indicant les raons que els motivaria a deixar de fumar. 

La Setmana està organitzada per un col.lectiu d’associacions sanitàries, que tenen com a objectiu sensibilitzar a la població de la importànca que té per a la salut no començar a fumar, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un món sense fum. El lema per aquest any 2018 és "Viu a sac, sense tabac." A la pàgina web de la Setmana Sense Fum s’ofereixen diferents materials per fer difusió: pòsters, propostes d’activitats, punts de llibre i xapes amb la frase "Et puc ajudar a deixar de fumar". Es poden descarregar en aquest enllaç.      

  • COMPARTIU