Innovació

L'Àrea d'Innovació CSI té com a missió facilitar i potenciar les idees innovadores amb l'objectiu de millorar l'experiència del pacient i la salut de la població de la forma més sostenible possible.

Coordinació

(vacant)

Responsable de Salut
Digital i Innovació

Jorge Román Verdasco

Referent d'Innovació
i Impressió 3D

Projectes

 • eCare

  ESTAT

  EN EXECUCIÓ

  PROMOTOR

  LÍDER DEL PROJECTE

  Marta Càrdenas

  DESCRIPCIÓ

  El Consorci Sanitari Integral és un dels set socis de diferents països (Alemanya, Itàlia, Portugal i Espanya) que donen vida al projecte eCare, finançat per la Unió Europea a través del Programa Marc Horitzó 2020 i dissenyat per prevenir la fragilitat en la tercera edat.

Xarxes a les que estem adcrits

 • www.xiscat.cat

  Xarxa de centres hospitalaris, sociosanitaris i medicosanitaris de Catalunya i d'Espanya que impulsa i fomenta l'R+D+I, la protecció i transferència dels resultats derivats, a través de cooperació entre els centres membres, i amb institucions i empreses dedicades al sector salut.

 • itemas.org

  La Plataforma de Dinamització i Innovació de les capacitats industrials del Sistema Nacional de Salut i la seva transferència efectiva al sector productiu (ITEMAS) és una de les plataformes de l'Institut de Salut Carlos III (ISCIII) com a suport a la R+D+ia Biomedicina i Ciències de la Salut.

Contacteu

Esteu interessats en fer alguns tipus de col·laboració?

Els camps amb asterisc (*) són obligatoris.

XARXES

Segueix-nos a Twitter

 • Notícia destacada

  Dimarts, 05 Març 2024

  eCARE: Sessions informatives sobre coneixements i habilitats en salut digital de les persones grans