Innovació

L'Àrea d'Innovació CSI té com a missió facilitar i potenciar les idees innovadores amb l'objectiu de millorar l'experiència del pacient i la salut de la població de la forma més sostenible possible.

Coordinació

(vacant)

Responsable de Salut
Digital i Innovació

Jorge Román Verdasco

Referent d'Innovació
i Impressió 3D

Projectes

 • Salutec@t

  ESTAT

  EN EXECUCIÓ

  PROMOTOR

  LÍDER DEL PROJECTE

  Ferran Aymerich Gay

  DESCRIPCIÓ

  Projecte de desenvolupament d'una plataforma tecnològica per al seguiment de pacients crònics amb l'objectiu de millorar els resultats en salut i la qualitat assistencial.

 • eCare

  ESTAT

  EN EXECUCIÓ

  PROMOTOR

  LÍDER DEL PROJECTE

  Marta Càrdenas

  DESCRIPCIÓ

  El Consorci Sanitari Integral és un dels set socis de diferents països (Alemanya, Itàlia, Portugal i Espanya) que donen vida al projecte eCare, finançat per la Unió Europea a través del Programa Marc Horitzó 2020 i dissenyat per prevenir la fragilitat en la tercera edat.

Xarxes a les que estem adcrits

 • www.xiscat.cat

  Xarxa de centres hospitalaris, sociosanitaris i medicosanitaris de Catalunya i d'Espanya que impulsa i fomenta l'R+D+I, la protecció i transferència dels resultats derivats, a través de cooperació entre els centres membres, i amb institucions i empreses dedicades al sector salut.

 • itemas.org

  La Plataforma de Dinamització i Innovació de les capacitats industrials del Sistema Nacional de Salut i la seva transferència efectiva al sector productiu (ITEMAS) és una de les plataformes de l'Institut de Salut Carlos III (ISCIII) com a suport a la R+D+ia Biomedicina i Ciències de la Salut.

Contacteu

Esteu interessats en fer alguns tipus de col·laboració?

Els camps amb asterisc (*) són obligatoris.

XARXES

Segueix-nos a Twitter

 • Notícia destacada

  Dimecres, 18 Octubre 2023

  L’Hospital Universitari de Sant Joan Despí incorpora una nova ressonància magnètica més sostenible i que redueix el temps de la prova gràcies a la IA