• Inici
  • Taller d?educació positiva i hàbits saludables - Comunicació amb els fills

Taller d?educació positiva i hàbits saludables – Comunicació amb els fills

09de novembre

  • 09/11/2017

El taller d’educació positiva compta amb sis sessions d’una hora i mitja cadascuna (de 18:00 a 19:30 dijous per la tarda) i té com a objectiu orientar, ajudar i donar eines a les mares i pares en la relació amb els fills i filles mitjançant la criança positiva. Quan parlem de criança positiva ho fem des de dos vessants principals. Positiva en tant que es centra en emocions positives (alegria, il·lusió, esperança), trets de la personalitat positius (creativitat, empatia, extraversió) i institucions positives (família, col·legi, activitats extraescolars). Per altra banda, diem que es positiu quant que es una determinació de les famílies per a reflexionar sobre la seva forma d’exercir la criança positiva. La nostra intenció es troba lluny de donar un model de criança únic, més aviat el que volem és que les mares i pares parlen i aprenguin obertament del seu rol de progenitors mitjançant el diàleg obert i la experiència compartida amb altres mares i pares. En concret, la intenció és que les famílies dels adolescents puguin parlar dels reptes que més els hi interessen respecte a l’educació dels fills i filles a l’adolescència.

Parlarem de com la comunicació pares-fills canvia en l’adolescència i com es poden establir vies comunicatives noves amb l’adolescent mitjançant habilitat com l’empatia, l’escolta activa i la proactivitat.

ORGANITZADORS

 Organitzat per JIS-ARA-Guardia urbana-Negociat Salut-PAEF-IMA-ABS Collblanc i dirigit a mares i pares de fills de 12 a 16 anys. Per inscriure’s heu de contactar amb ARA: families@joves.org / Whatsapp: 618 01 10 70 / T. 934 31 06 89.

  • COMPARTIU