• Inici
  • Taules informatives sobre salut bucodental al CAP la Torrassa i al CAP Collblanc

Taules informatives sobre salut bucodental al CAP la Torrassa i al CAP Collblanc

20de març

  • 20/03/2018

CAP Collblanc i CAP la Torrassa, a partir de les 8.00 hores

Amb motiu del Dia de la Salut Bucodental, el CAP la Torrassa i el CAP Collblanc disposaran el 20 de març de diversos punts informatius adreçats a tots els públics per promoure la salut de boca i dents.

En el CAP la Torrassa hi haurà dos punts informatius, un al costat dels consultoris d’odontologia i un altre en els consultoris de pediatria. A odontologia, hi hauran tríptics informatius per promoure la higiene i els bons hàbits per mantenir una boca sana. A pediatria, una infermera al matí i una altra a la tarda faran difusió entre els infants i els seus pares d’aspectes de la higiene dental i de la importància de la prevenció de les càries i altres patologies dentals. La difusió tindrà un caràcter lúdic i es convidarà als més petits a fer dibuixos relacionats amb el tema. També es repartiran algunes mostres de productes d’higiene, com raspalls i dentifricis.

Al CAP Collblanc hi haurà una taula informativa amb tríptics a l’entrada del centre i una altra en pediatria durant tot el dia. A la taula de pediatria hi hauran fulletons informatius, material didàctic i material de dibuix per a infants, relacionats amb la salut bucodental. Durant el matí, l’auxiliar d’odontologia del centre oferirà informació als usuaris i, per la tarda, l’odontòloga del centre informarà els infants i els seus pares sobre com tenir cura de les dents. També es disposarà d’alguns productes d’higiene, com raspalls i dentifricis per repartir entre els participants.

  • COMPARTIU