• Inici
  • Xerrada Símptomes d?alarma: febre, vòmits i diarrea en infants de 3-6 anys

Xerrada Símptomes d?alarma: febre, vòmits i diarrea en infants de 3-6 anys

26de març

  • 26/03/2012

Dins de l’activitat comunitària del Centre d’Atenció Primària (CAP) la Torrassa, els professionals sanitaris coordinen activitats amb quatre escoles del barri per tractar temes relacionats amb la salut. Quan algun centre necessita alguna intervenció dels equips de salut, fa la demanda al servei de pediatria mitjançant la infermera del programa Salut i escola o amb la infermera referent del CAP.

En aquest cas, el Col·legi Ramon i Cajal va detectar la necessitat d’informar els pares d’infants d’entre tres i sis anys de com actuar davant tres símptomes que poden afectar la salut dels petits: la febre, els vòmits i les diarrees. Per donar-hi resposta, l’equip d’Infermeria ha organitzat una xerrada, on explicaran com tractar els símptomes, quan han de portar l’infant al pediatra i en quins casos no poden portar els infants a l’escola pel risc de contagi.

Al final de la xerrada, hi haurà un torn de preguntes i un col·loqui sobre els aspectes tractats. L’activitat tindrà una durada d’uns 60 minuts. L’accés és lliure.

Horari: 15-16 hores.
 
Lloc: Sala d’actes del Col·legi Ramon i Cajal de l’Hospitalet de Llobregat (carrer Albareda, 2).

Organitzador: Infermeres de pediatria del Centre d’Atenció Primària la Torrassa.

Adreçada a: Pares i mares d’infants de tres a sis anys.

  • COMPARTIU