Política de galetes

Què és una galeta?

Una galeta és un arxiu que es descarrega en el vostre dispositiu en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer l'usuari.

Les galetes són retornades al lloc web d'origen cada cop que el visiteu, o a un altre lloc web que reconeix la galeta. Les galetes actuen com un record d'un lloc web, la qual cosa permet recordar el dispositiu en les visites subsegüents. Les galetes també poden recordar les vostres preferències, millorar l'experiència de l'usuari, així com adaptar els anuncis.

El Consorci Sanitari Integral informa l'usuari de l'ús mitjançant la navegació del seu web de les següents galetes:

Galetes tècniques. Les galetes tècniques són essencials i necessàries perquè el web funcioni correctament i per usar les diverses opcions i serveis que ofereix.

Galetes analítiques. El lloc web del Consorci Sanitari Integral  utilitza galetes de Google Analytics. La informació que recullen aquestes galetes és transferida i arxivada per Google en els seus servidors dels Estats Units, d'acord amb les seves pràctiques de privacitat. Per a més informació de les pràctiques de privadesa de Google i com s'apliquen a Google Analytics, visiteu: Política de Privadesa de Google Analytics.

Galetes de sessió. Les galetes de sessió són aquelles que hi ha només mentre l'usuari navega pel web i s'eliminen al final.
 

Com controlar i eliminar les galetes

La majoria dels navegadors web accepten galetes, però podeu canviar la configuració del navegador web perquè rebutgi noves galetes, desactivi les que ja hi ha o bé us comuniqui quan algú us envia una nova galeta al vostre dispositiu. 

Per canviar la configuració seguiu les instruccions que us proporciona cada navegador:

Internet Explorer: Eines > Opcions d'internet > Privadesa. 
O bé fes clic aquí per a més informació.

Firefox: Eines > Opcions > Privadesa > Historial > Paràmetres personalitzats. 
O bé fes clic aquí per a més informació.

Chrome: Configuració > Mostra la configuració avançada > Privadesa > Configuració del contingut. O bé fes clic aquí per a més informació.

Safari: Preferències > Seguretat.
O bé fes clic aquí per a més informació.

Opera: Configuració. 
O bé fes clic aquí per a més informació.

Bloquejar l'ús de les galetes en la vostra navegació pot fer que alguns serveis o característiques del lloc web no estiguin disponibles.