Política de galetes

Què és una galeta?

Una galeta és un petit fitxer que s’emmagatzema al ordenador de l’usuari quan visita determinades pàgines web. La seva funció és permetre als llocs web recordar determinades accions que heu realitzat en el passat per a oferir-vos una millor experiència d’usuari.

Les galetes són essencials per al funcionament d’internet i en cap cas poden danyar el vostre equip i que a canvi, el fet que estiguin activades ens ajuda a identificar i resoldre possibles errades.


Galetes utilitzades en aquest lloc web

Galetes analítiques
utma, _utmb, _utmc, _utmet, _utmz

Aquestes galetes són establertes per Google Analytics per rastrejar l'ús de la web. Aquestes galetes no s'estableixen si deshabiliteu les galetes per aquesta web.

Galetes de personalització
cookies, cookiesNav

Galeta que identifica si l'usuari ha acceptat l'ús de galetes.


Tipus

Per una millor comprensió dels diferents tipus de galetes, tot seguit us facilitem la següent informació:
- Galetes de sessió: són aquelles que existeixen només mentre l'usuari navega pel web i que desapareixen quan l’usuari abandona la pàgina web. Serveixen per mantenir informació bàsica sobre la navegació i així poder oferir una millor experiència a l’usuari.
- Galetes de personalització: es mantenen entre visites al mateix web i serveixen per guardar les personalitzacions de l’usuari, com ara l’idioma en que ha navegat.
- Galetes analítiques: s’emmagatzemen per poder elaborar estadístiques sobre el tràfic i volum de visites d’aquesta web.
- Galetes publicitàries: mostren publicitat en funció de la vostra navegació, el vostre país de procedència, idioma, etc.
- Xarxes socials: de vegades en alguns apartats de la pàgina web es pot compartir el contingut a les xarxes socials i aquestes poden utilitzar les seves pròpies galetes.


Com controlar i eliminar les galetes

En qualsevol moment podreu exercir el vostre dret de desactivació o eliminació de galetes d’aquest lloc web. Aquestes accions es realitzen de forma diferent en funció del navegador que estigueu utilitzant. Bloquejar l'ús de les galetes en la vostra navegació pot fer que alguns serveis o característiques del lloc web no estiguin disponibles.

Tot seguit us facilitem informació que us permetrà gestionar les galetes instal·lades en els navegadors més comuns:

Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-galetes-in-internet-explorer-9

Safari
http://support.apple.com/kb/ph5042

Opera
http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/galetes.htm
l

Firefox
http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-galetes-que-los-sitios-we

Google Chrome

http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647


Notes addicionals

Ni aquesta web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers mencionats en aquesta política de galetes.

Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i des d’aquest lloc d’efectuar el seu dret a eliminació o desactivació de les mateixes. Ni aquest web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels esmentats navegadors.

En alguns casos es necessari instal·lar galetes perquè el navegador no oblidi la vostra decisió de no acceptació de les mateixes.

En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les galetes en els servidors en Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte en els casos en què sigui necessari per el funcionament del sistema o quan la llei obligui a aquest efecte. Google Inc. és una companyia adherida a l’Escut de privacitat (https://www.privacyshield.gov/welcome) que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord amb la normativa europea. A l’utilitzar aquest lloc web esteu consentint el tractament d’informació a Google. En conseqüència, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit s’haurà comunicar directament a Google.

Si desitgeu podeu consultar més informació sobre l’ús que Google fa de les galetes en https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/galeta-usage