• Inici
  • Notícies
  • Ampliació del Postgrau d?Infermeria Quirúrgica a Màster en Infermeria Quirúrgica, Anestèsia i Teràpia del Dolor

Ampliació del Postgrau d?Infermeria Quirúrgica a Màster en Infermeria Quirúrgica, Anestèsia i Teràpia del Dolor

  • Dimecres, 13 de juny 2018

El Postgrau d’Infermeria Quirúrgica del Consorci Sanitari Integral i l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT) passa a ser Màster en Infermeria Quirúrgica, Anestèsia i Teràpia del Dolor. El Postgrau va començar amb un conveni que es va signar amb l’Escola Universitària d’Infermeria de la Creu Roja l’any 1995,  tres anys després d’oferir el Curs de Quiròfan per Infermeres creat per la Direcció d’Infermeria de l’Hospital de la Creu Roja de l’Hospitalet, l’actual Hospital General de l’Hospitalet.

Aquest Màster vol oferir una formació més completa respecte al postgrau inicial, amb la finalitat de facilitar el desenvolupament professional que permeti assolir el lideratge en l’execució de les cures infermeres específiques en l’àrea quirúrgica i en la teràpia del dolor, considerant al pacient quirúrgic com el centre de tot el procés.

Més de 500 alumnes han cursat el Postgrau durant els seus 23 anys de formació ininterrompuda. La garantia de qualitat es reflecteix en l’adequació i flexibilitat davant les necessitats formatives dels professionals i es manifesta en el fet que es vetlla per una formació integral, potenciant els aprenentatges amb pràctiques clíniques i prioritzant les pràctiques de simulació en grups reduïts. La major part dels docents són professionals de la pràctica en actiu i, per tant, els continguts estan actualitzats d’acord als avenços en l’àmbit quirúrgic.

El màster ofereix una varietat molt ampla de centres per desenvolupar les pràctiques, amb convenis amb diferents centres de Barcelona, Terrassa, Sabadell, Vic, Martorell o Mataró, el que permet als alumnes poder escollir el centre que millor s’adapti a les seves necessitats de proximitat. Un cop realitzat el primer curs, permet obtenir també el diploma de Postgrau en Infermeria Quirúrgica per accedir a l’àmbit laboral quirúrgic com a instrumentista. 

Els alumnes que han cursat el Postgrau tots aquest anys expressen en les seves avaluacions finals que estan satisfets o molt satisfets.

Per inscriure’s i rebre més informació, podeu consultar el web de l’EUIT en aquest enllaç

  • COMPARTIU