• Inici
  • Notícies
  • Apunta't a la Cardiowalk CSI: aquest any tenim dues edicions!

Apunta’t a la Cardiowalk CSI: aquest any tenim dues edicions!

  • Divendres, 22 de juliol 2022

El Servei de Cardiologia del Consorci organitza aquesta caminada de 5km dins de les activitats de la Setmana del Cor

El Servei de Cardiologia del Consorci organitza aquesta caminada de 5km dins de les activitats de la Setmana del Cor

Un any més, el Servei de Cardiologia del CSI amb la col·laboració de Comunicació organitza una caminada saludable (Cardiowalk) dins de les activitats de la Setmana del Cor. Aquest any, com a novetat, s'han preparat dues edicions: una a Sant Joan Despí i una altra a l'Hospitalet (28 i 29 de setembre, respectivament).

La Cardiowalk és una activitat dirigida a professionals, familiars i veïns que vulguin fer una activitat física moderada tot passejant per algunes de les zones més emblemàtiques de les dues ciutats. En el cas de l'edició de l'Hospitalet, s'ha comptat amb la col·laboració organitzativa de cinc ABS de la ciutat: Florida Nord i Sud, Collblanc, La Torrassa i Pubilla Cases. 

Les inscripcions son gratuïtes i podeu fer-ho telemàticament a través dels formularis o presencialment al mostrador d'Informació dels centres, tot indicant nom i cognoms de tots els participants que es volen inscriure, telèfon i correu electrònic.

Formulari inscripció Cardiowalk Sant Joan Despí
Formulari inscripció Cardiowalk l'Hospitalet 

Podeu inscriure a tanta gent com vulgueu fins el 23 de setembre! Animeu-vos a gaudir de la festa, que qui mou les cames, mou el cor!

  • COMPARTIU