• Inici
  • Notícies
  • Arriba la campanya de comunicació ?Ajuda?t?, dissenyada de forma altruista per als professionals del Consorci Sanitari Integral

Arriba la campanya de comunicació ?Ajuda?t?, dissenyada de forma altruista per als professionals del Consorci Sanitari Integral

  • Dimarts, 28 d’abril 2020

Ideada per l?equip d?especialistes en Psicologia del CSI, aporta eines per alleugerir el dia a dia

Recentment hem posat marxa la campanya de comunicació “Ajuda’t”, dissenyada externament de forma altruista per ajudar els professionals en el seu dia a dia. Ideada per l’equip d’especialistes en Psicologia del Consorci Sanitari Integral, ha comptat amb la feina desinteressada d’una agència de màrqueting digital i comunicació social, Aicandu! i un estudi de disseny, Atic-o. L’equip ha dissenyat i elaborat tots els materials gràfics de la campanya.

Aquesta campanya està basada en 30 missatges clau que han estat triats per l’equip d’especialistes en Psicologia del CSI i compta amb suport de pòsters, estalvis de pantalla d’ordinador i fulletons. Els missatges estan agrupats per conceptes com la confiança en un mateix, l’actitud positiva, consells pràctics per a promocionar la salut i la gestió emocional.

La campanya forma part del Programa de Suport Psicosocial que el CSI posava en marxa a finals del mes de març i en el que participen els especialistes en Salut Mental, Recursos Humans, Treball Social i Salut Laboral de l’empresa, amb l’objectiu de donar suport a pacients, familiars de pacients, treballadors en actiu i treballadors a casa, aïllats per la covid-19. I ha disposat telèfons i correu d’atenció.

Aquests dies, on tots els nostres centres han rebut donacions de centenars de particulars i d’empreses, cobra especial atenció una campanya que vol ajudar els professionals a fer més fàcil el seu dia a dia amb eines que puguin alleugerir la càrrega emocional i mental que estan vivint degut a la crisi sanitària provocada per l’arribada de la covid-19, i especialment promocionar la seva salut amb propostes per cuidar-se i així poder cuidar.

  • COMPARTIU