• Inici
  • Notícies
  • Augmenten les accions de voluntariat del Consorci en l?àmbit hospitalari

Augmenten les accions de voluntariat del Consorci en l?àmbit hospitalari

  • Dijous, 26 de març 2015

1.078 usuaris atesos al 2014

Les accions de voluntariat del Consorci han crescut fins arribar a les 4.392 al 2014.

Durant els últims quatre anys, el Consorci Sanitari Integral ha doblat les seves accions de voluntariat dins l’àmbit d’assistència hospitalària als seus centres. L’any 2011 es van dur a terme un total de 2.159 accions que han crescut fins a les 4.392 accions al 2014.

A més de les accions en l’àmbit hospitalari, també es fan accions en l’àmbit de l’atenció primària i a les seves residències. El nombre d’usuaris amb els quals han col·laborat els voluntaris, també ha augmentat significativament en aquests últims anys, de les 558 persones a les quals es donava servei al 2011, fins a un total de 1.078 usuaris al 2014.

El programa de voluntariat del Consorci promou el suport afectiu i l’acompanyament de pacients i famílies, vetlla per la millora del seu benestar durant l’estada als centres i contribueix a la humanització de l’atenció, a l’hora que promou una relació basada en la solidaritat i fomenta un clima relacional positiu.

Les associacions que col·laboren habitualment amb el Consorci en el  programa de voluntariat són: Creu Roja, Associació Espanyola Contra el Càncer i Maria Auxiliadora. Altres entitats que també participen en el programa són Voluntaris de l’Hospitalet, Pastoral de la Salut i d’altres.

  • COMPARTIU