• Inici
  • Notícies
  • Celebrem la Diada de Sant Jordi amb centenars de roses i llibres

Celebrem la Diada de Sant Jordi amb centenars de roses i llibres

  • Dijous 23 d'abril 2020

Pacients i professionals han tingut una diada plena de color

Roses naturals, roses artesanals, 1.500 llibres, punts de llibres fets per infermeres, decoracions en motiu de Sant Jordi, tot per celebrar la tradicional diada de la cultura catalana.

 Avui els centres del Consorci han aparegut decorats per celebrar la Diada de Sant Jordi. Així, molts d’ells han tingut flors a les façanes, flors a les parets, missatges d’ànims per als professionals i per als pacients ingressats i llibres, molts llibres per celebrar la cultura.

Hem tingut múltples donacions de roses fresques: l’Ajuntament de Sant Feliu, l’Ajuntament de l’Hospitalet, veïns de Bellivtge; 900 roses fetes a mà per la companya infermera Conchi Arjona (amb materials com goma eva, canyes i botons reclicats); 1.500 llibres donats per Editorial Base per als pacients ingressats dels hospitals del CSI i els residents de les dues residències; punts de llibre per als pacients realitzats per Nurses CSI amb la imatge pintada per una pacient de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi i un missatge per celebrar la Diada.

L’Ajuntament de Sant Feliu, a través de la policia local, amb l’ajuda de la Creu Roja i els @amicsdelarosa han lliiurat les roses amb el poema ""La Rosa" de l’escriptora santfeliuenca Joana Raspall.

Una infermera i una auxiliar d’infermeria, Alba Pacheu iSusanna Ánguez, han elaborat un magnífic llibre de relats curts amb autores de renom. Està dedicat als seus companys de feina per celebrar aquesta Diada de Sant Jordi i difondre l’hàbit de la lectura. Un Sant Jordi diferente. Entre covid y relatos.

Sodexo ha enviat missatges als pacients en les seves safates de menjar i els ha regalat un relat curt.

  • COMPARTIU