• Inici
  • Notícies
  • Dos premis a Millors Comunicacions Orals per a l'equip d'Infermeria d'Endoscòpies del Moisès Broggi

Dos premis a Millors Comunicacions Orals per a l’equip d’Infermeria d’Endoscòpies del Moisès Broggi

  • Divendres, 4 de febrer 2022

L'equip d'Infermeria del Servei d'Endoscòpies del Complex Hospitalari Moisès Broggi està d'enhorabona! Acaba de rebre els dos diplomes acreditatius i premis per a les dues millors comunicacions del Congrés Nacional d'Infermeria en Endoscòpia Digestiva, que tenia lloc a finals de novembre de 2021.

El Primer premi de Comunicació Oral va ser per al treball: Adaptació de la consulta d'infermeria de cribat de càncer colorrecttal a a la pandèmia COVID-19,i les autores són: Antonia Cárdenas, Anna Barris, Cristina Fernández Villa, Yolanda Navas, Toñi Ortega i Mireia Jorba.

Pel que fa al Segon premi a la millor Comunicació Oral va ser per al treball de "Creación de circuito de priorización de colonoscopias", que signe: Marta Janáriz, Elisabeth Garcia, Daniel Fernández, Lourdes Alavedra, Mónica Benjumea i Maite Campos.

Aquest equip d'Infermeria és responsable de una sèrie de vídeos dirigits a pacients per preparar una colonoscòpia que té sis versions: català, castellà, francés, inglés, xinès i àrab. Els vídeos estan accessibles des del Youtube del Vídeos de Detecció Precoç de Càncer de còlon.

  • COMPARTIU