• Inici
  • Notícies
  • El CAP Collblanc i el CAP la Torrassa col·laboren en el butlletí Fem Collblanc-la Torrassa

El CAP Collblanc i el CAP la Torrassa col·laboren en el butlletí Fem Collblanc-la Torrassa

  • Dimarts, 13 d’agost 2019

Professionals dels CAP Collblanc i la Torrassa han iniciat una col·laboració periòdica amb un nou mitjà de comunicació local que neix al barri Collblanc-la Torrassa de l’Hospitalet de Llobregat. Es tracta del butlletí Fem Collblanc-La Torrassa, una publicació que va veure la llum per primer cop el passat juny. Es tracta d’una publicació bimensual gratuïta del barri.

En cada butlletí hi ha un tema central i seccions fixes. En el primer número, el tema central va ser la diversitat cultural. El segon, que sortirà cap al mes d’octubre, tractarà la salut comunitària. Hi ha seccions fixes com Patrimoni, Intervenció Comunitària, Gent del barri, La teva salut, El racó de les famílies, Recomanacions culturals, l’Entitat del mes, Unitat de convivència i Civisme i Agenda. Els CAP col·laboren en el grup motor del butlletí i en la secció fixa La teva salut.

Actualment, en l’elaboració dels articles hi participen tres metgesses de família del CAP Collblanc (Ana Pérez, Conchi Vergara i Irene Riverola), un infermer del CAP Collblanc (Enric Garcia), una treballadora social del CAP Collblanc (Sandra Aguilar) i un pediatra del CAP la Torrassa (Enrique Dirceu). A part,  Ana Pérez i Sandra Aguilar participen també en el grup motor del butlletí conjuntament amb altres entitats. Progressivament, s’hi sumaran més professionals.

  • COMPARTIU