• Inici
  • Notícies
  • El Consorci participa en l'elaboració d'un receptari intercultural

El Consorci participa en l’elaboració d’un receptari intercultural

  • Divendres, 18 de maig 2018

Receptari Intercultural arran del cicle ‘Gaudir millora la salut’ del ICI amb 25 receptes internacionals.

La dietista-nutricionista Maria Lecha Benet ha col·laborat en l’elaboració d’un receptari intercultural, en el marc del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI), que es desenvolupa als barris de Collblanc i la Torrasa des de 2014 i en el qual col·laboren de forma habitual els CAP de Collblanc i de la Torrassa des del 2014 dins de la línia de salut comunitària, que té en compte els diferents factors que influencien la salut.

El Receptari Intercultural inclou 8 consells i 25 receptes internacionals. És el resultat dels tallers d’alimentació saludable i econòmica que es van enmarcar en el I Cicle d’activitats Gaudir Millora la Salut. Com s’explica a la seva pàgina web "va permetre als veïns i veïnes participants posar en comú els seus sabers gastronòmics i l’intercanvi de receptes. Algunes d’elles van ser cuinades durant el taller fent possible, a més de l’origen de noves relacions, un espai d’aprenentatge mutu. Cada recepta està acompanyada per consells nutricionals amb la finalitat d’orientar la nostra alimentació clau saludable".  Es pot consultar en el següent enllaç.

Impulsat per la Fundació Bancària "La Caixa", el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) es desenvolupa als barris de Collblanc i la Torrasa des de 2014, amb la voluntat de contribuir a la millora de la convivència i la cohesió social. Trobeu més informació al web http://www.projecteicilh.cat/ca/

  • COMPARTIU