• Inici
  • Notícies
  • El Consorci Sanitari Integral renova la seva adhesió al Pacte Mundial

El Consorci Sanitari Integral renova la seva adhesió al Pacte Mundial

  • Dimarts, 8 de novembre 2016

Des del 2010, el Consorci Sanitari Integral es troba adherit al Pacte Mundial de les Nacions Unides. El Pacte Mundial és una iniciativa que té per objectiu aconseguir un compromís voluntari de les entitats en responsabilitat social, per mitjà de la implementació de 10 principis basats en els drets humans, laborals, mediambientals i de lluita contra la corrupció.

Ara, el Consorci ha renovat aquesta adhesió, amb la presentació d’una Comunicació de Compromís, que conté les accions que duu a terme per integrar els principis del Pacte en la seva estratègia, cultura i pràctiques diàries. El Consorci es compromet a seguir donant suport i implementar aquests principis en el marc de la seva esfera d’influència. 

Entre els 10 principis del Pacte Mundial, hi consta aspectes com la no complicitat en la vulneració dels drets humans, l’eliminació de tota forma de treball forçós o fet sota coacció, el suport a l’eradicació del treball infantil, l’abolició de les pràctiques de discriminació en l’ocupació, l’afavoriment del desenvolupament i la difusió de les tecnologies respectuoses amb el medi ambient i la tasca per treballar contra la corrupció en totes les seves formes, incloses l’extorsió i el suborn. 

  • COMPARTIU