• Inici
  • Notícies
  • El Consorci Sanitari Integral rep un premi BSH–Best Spanish Hospitals

El Consorci Sanitari Integral rep un premi BSH–Best Spanish Hospitals

  • Dimarts, 8 d’octubre 2019

El reconeixement ha estat en la categoria de diagnòstic del sistema nerviós

L’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, l’Hospital General de L’Hospitalet i l’Hospital Sociosanitari de L’Hospitalet han estat guardonats en els premis Best Spanish Hospitals Awards en l’àrea del Sistema Nerviós.

L’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, l’Hospital General de l’Hospitalet i l’Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet han estat guardonats en els premis Best Spanish Hospitals Awards en l’àrea de Sistema Nerviós.

Per determinar els guanyadors de les diferents categories van ser analitzats més de 230 indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial. Un total de 80 hospitals espanyols públics i privats s’havien presentar a la primera edició d’aquests guardons organitzats per la consultora sanitària Higia Benchmarking i la companyia Asho, especialitzada en codificació d’altes hospitalàries i processos ambulatoris. Hi va col.laborar també la Sociedad Española de Directivos de la Salud (SEDISA).

L’àrea de diagnòstic del sistema nerviós implica el treball en equip fet pel Servei de Neurologia i tots el serveis que hi col·laboren, com el de Medicina Intensiva, Urgències, Infermeria i els serveis de suport, així com també el Servei de Documentació Clínica.

Els premis van ser lliurats pel conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Enrique Ruiz Escudero, en un acte celebrat el passat 26 de setembre a la seu de SEDISA a Madrid.

  • COMPARTIU