• Inici
  • Notícies
  • El Consorci se suma a La Marató de TV3 amb la campanya "Cuidem el teu cor"

El Consorci se suma a La Marató de TV3 amb la campanya “Cuidem el teu cor”

  • Dimarts 09 de desembre 2014

L’Hospital Dos de Maig, el CAP Sagrada Família i l’Hospital de Sant Joan Despí preparen activitats per als dies 10, 11 i 14 de desembre.

El Consorci Sanitari Integral organitza les Jornades “Cuidem el teu cor” a diferents centres per recaptar diners per a La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties del cor. Les activitats seran obertes per a usuaris i també per a professionals del CSI i tots els que hi participin podran fer la seva aportació per a La Marató de TV3.

Dimecres 10 de desembre, les activitats tindran lloc a l’Hospital Dos de Maig i el CAP Sagrada Família: seran una xerrada informativa sobre les principals malalties del cor (a les 10h a l’auditori Garcia Tornel, a la 2a planta de l’Hospital Dos de Maig); un punt d’atenció d’infermeria per descobrir l’edat real de les nostres artèries (a l’entrada de l’Hospital Dos de Maig del carrer Indústria amb Dos de Maig) i un taller de reanimació cardiopulmonar bàsica (de 11h a 12h i de 17h a 18h a l’aula de formació sanitària del CAP Sagrada Família).

Dijous 11 de desembre, les mateixes activitats tindran lloc a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi (la xerrada serà de 10h a 11h a l’audtori i la resta d’activitats al vestíbul principal de l’Hospital de Sant Joan Despí). A més, diumenge 14 de desembre, l’hospital acollirà un concert solidari a càrrec de Laud’Ars: orquestra de llaüts i guitarres, també de Sant Joan Despí.

  • COMPARTIU