• Inici
  • Notícies
  • El CSI I l'Associació Contra el Càncer signen un nou conveni

El CSI I l’Associació Contra el Càncer signen un nou conveni

  • Hospital de Sant Joan Despí - Hospital General de l’Hospitalet
  • Dimarts, 4 de juliol 2023

Manuel Álvarez i Laureano Molins.

Signat a la Seu de l’Associació Contra el Càncer a Barcelona.

Manuel Álvarez, director general del CSI, i Laureano Molins, president de l’Associació Contra el Càncer a Barcelona, han signat un conveni aquest matí per instaurar el programa de voluntariat hospitalari amb la figura del coordinador de voluntariat a l’Hospital de Sant Joan Despí i l’Hosptial General de l’Hospitalet. Un projecte per tal que els pacients oncològics i familiars ingressats a planta i a l’hospital de dia puguin disposar d’un acompanyament per part dels voluntaris amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida durant el procés de la malaltia.

Tots els voluntaris reben una formació prèvia i tenen a l’abast totes les eines necessàries per poder fer acompanyaments de qualitat i ajustats a les necessitats de cada pacient i familiar. A més, estan acompanyats i sota la supervisió constant dels coordinadors de voluntariat hospitalari.

A l’acte han assistit per part de l’Associació Contra el Càncer a Barcelona, a més de Laureano Molins, president; Teresa López-Fando, responsable de Programes i Serveis. Per part de CSI hi ha assistit a més Manuel del Castillo, director general; Palmira Tejero, directora de Comunicació i Atenció al Ciutadà i Marcel Esteve i Robert d’Atenció al Ciutadà.

Galeria d’imatges

  • COMPARTIU