El CSI organitza el SCCOT i SICCOT 2024

  • Hospital General de l’Hospitalet - Hospital Dos de Maig - Hospital de Sant Joan Despí
  • Dilluns, 3 de juny 2024

Professionals del CSI

Han participat els professionals de COT del CSI (tant del Complex Hospitalari Universitari Moisès Broggi com de l’Hospital Dos de maig).

Els passats 30 i 31 de maig es va celebrar el Congrés SCOOT i SICCOT 2024, organitzat conjuntament pel Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia del CSI i dues societats científiques: la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (SCCOT) i la Societat Infermera Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (SICCOT), en la seva edició 36a i 7a respectivament.

L’Alexandre Hotel Fira Congress va ser el lloc escollit per la trobada amb un programa molt atractiu amb dues taules rodones (Infecció d’osteosíntesi i Dolor trocantèric), sessions de comunicacions orals, cartells científics, taules d’exposició de tesis doctorals, i premis. També hi va haver-hi una sessió específica per a residents el dijous dia 30 al matí.

Per la part d’infermeria vam tenir molta presència, ja que es van presentar un total de 6 comunicacions i van participar com a ponents en dues taules rodones. A més, la comunicació: Com acompanyem als nous professionals amb la nostra guia de cures d’Infermeria a la Unitat de Cirurgía Ortopèdica? de Neus Ros Baldominos, Sonia Gómez Vivanco, Bianca Carmona Jimenez, Lourdes Ropero Cumplido, Jessiva Villa Salmeron i Natalia Orozco García, va ser guanyadora del Primer Premi al millor Cartell Científic.

  • COMPARTIU