• Inici
  • Notícies
  • El Servei de Rehabilitació de l?Hospital Moisès Broggi estrena nou espai

El Servei de Rehabilitació de l?Hospital Moisès Broggi estrena nou espai

  • Dijous 15 d'octubre 2020

La nova àrea de Rehabilitació se situa a partir d’ara a la planta zero del centre amb accés directe des de la zona enjardinada exterior.

El responsable del Servei de Rehabilitació de l’Hospital Moisès Broggi ha explicat que aquest canvi respon al projecte d’ampliació de les urgències del centre que permetrà ampliar l’espai en 400m2 i reduir el dèficit crònic d’atenció urgent a la zona a banda d’impulsar un model assistencial més adequat al tipus de pacient.

El Servei de Rehabilitació de l’Hospital Moisès Broggi atent al voltant de 150 pacients diaris en horari ininterromput de 8 a 21 h. En total, es realitzen més de 34.000 sessions de rehabilitació ambulatòria al any garantint una assistència de qualitat i d’equitat.

L’Hospital Moisès Broggi forma part del Consorci Sanitari Integral, una entitat pública, participada pel Servei Català de la Salut, l’Institut Català de la Salut, els ajuntaments de Sant Joan Despí i l’Hospitalet de Llobregat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i la Creu Roja. Formen part del Consorci prop de 3.400 professionals que estan repartits en 13 centres especialitzats en atenció primària, hospitalària i sociosanitària; residències per a la gent gran i serveis de valoració de la dependència i de la discapacitat.

  • COMPARTIU