• Inici
  • Notícies
  • ?Erasmus per a la gent gran? a la Residència Collblanc Companys Socials

?Erasmus per a la gent gran? a la Residència Collblanc Companys Socials

  • Divendres, 29 de maig 2015

El passat 12 de maig, es va celebrar a la Residència Collblanc Companys Socials la trobada d’ “Erasmus per a la gent gran” que es realitza cada any amb la Residència Francisco Padilla. La jornada va començar amb la cordial rebuda als usuaris i personal de la Residencia Fco. Padilla.

Els visitants van fer un recorregut guiat per les instal·lacions del centre i van conèixer els residents de Collblanc Companys Socials. A més, els usuaris i personal de les dues residències van fer una gimcana conjunta, que es componia de diverses activitats de destresa, punteria i mímica, entre d’altres. 

Es van realitzar tres grups (vermell, groc i verd) i van puntuar. Al final, l’equip guanyador va rebre un diploma i també es va fer lliurament d’una foto recordatori del dia. Després, els usuaris de la Residència Francisco Padilla van passar al Centre de Dia on van gaudir del menjar que aquell dia se servia a la Residència Collblanc Companys Socials i, després d’haver dinat, van marxar en el transport adaptat.

L’objectiu del projecte “Erasmus per a la gent gran” és promoure les relacions socials dels usuaris, facilitar el contacte i establir sinergies entre els professionals d’ambdós centres. Tot això aplicat a l’atenció centrada en la persona.
 

  • COMPARTIU