• Inici
  • Notícies
  • La Xarxa Catalana dels Hospitals Promotors de la Salut, premi al millor compliment de les línies estratègiques

La Xarxa Catalana dels Hospitals Promotors de la Salut, premi al millor compliment de les línies estratègiques

  • Dimecres, 1 de juliol 2015

El Consorci Sanitari Integral forma part de la xarxa dels HPH des de l?any 2010

Durant la XXIII Conferència Internacional de la Xarxa d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut, coneguda internacionalment com a HPH (Health Promotion Hospitals), celebrada entre els dies 10 i 12 de juny a Oslo, la Xarxa Catalana HPH, de la qual el Consorci Sanitari Integral en forma part, ha rebut el premi al millor compliment de les línies estratègiques de la xarxa.

El Consorci forma part de la Xarxa HPH, pràcticament des dels seus inicis l’any 2010. Es tracta d’una xarxa promoguda per l’Organització Mundial de la Salut, integrada per més de 40 xarxes nacionals i regionals que agrupen a més de 800 centres sanitaris.

A la mateixa reunió, el Consorci ha destacat per la seva participació a través del Jaume Monteis, delegat de Direcció per la Docència del CSI, que ha participat en l’elaboració d’una de les deu comunicacions orals premiades amb la publicació a la revista científica Clinical Health Promotion.

La comunicació oral presentada per Manel Santiñà, Dolors Juvinyà-Canal, Rosa Simón, Mònica Ballester, Jaume Monteis, Anna C. Pérez, Marisa Serra i Nené Moreno, sota el títol: ‘Evaluation of the HPH-Catalunya strategic plan 2011-2014’, ha estat reconeguda amb el rosetó blau i premiada amb la seva publicació a Clinical Health Promotion.

  • COMPARTIU