• Inici
  • Notícies
  • Les sales d'operacions de l'Hospital General de l'Hospitalet tornen a funcionar amb normalitat

Les sales d’operacions de l’Hospital General de l’Hospitalet tornen a funcionar amb normalitat

  • Dilluns 17 de setembre 2012

L’Hospital General de l’Hospitalet reprèn avui l’activitat quirúrgica programada després de les obres de remodelació del bloc quirúrgic del centre que s’han fet per millorar la Unitat de Cirurgia Major Ambulatòria i dels espais dedicats a les intervencions quirúrgiques.

Les obres han permès ampliar la sala d’espera dels familiars i la zona de recepció i preparació de pacients. També s’han canviat els aparells d’esterilització i s’ha millorat el magatzem de productes estèrils. A més, s’ha incorporat un microscopi d’oftalmologia i s’han fet altres tasques de manteniment.

Això permet que sigui possible preparar més pacients simultàniament per ser intervinguts, disposar de tres sales d’operacions per oftalmologia i millorar la comoditat a la sala d’espera.

Durant el període d’obres han funcionat dues sales d’operacions, que s’han dedicat a l’atenció quirúrgica urgent i a les intervencions de Ginecologia, a part de la sala d’operacions de l’Àrea Maternoinfantil (parts).

La resta d’intervencions durant el període que han durat les obres s’han fet a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi.

El Consorci Sanitari Integral (CSI) gestiona l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, l’Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet i l’Hospital General de l’Hospitalet com un únic centre hospitalari, amb serveis assistencials, àrees d’atenció integrada i processos que s’apliquen de forma transversal als tres centres.

  • COMPARTIU