• Inici
  • Notícies
  • Taula informativa dels voluntaris de l'ASSCAT a l'Hospital de Sant Joan Despí

Taula informativa dels voluntaris de l’ASSCAT a l’Hospital de Sant Joan Despí

  • Dimecres 15 d'abril 2015

Durant el dia d’avui, l’Associació Catalana de Malalts d’Hepatitis (ASSCAT) disposa d’una taula informativa, entre les 9 i les 13.30 hores, al vestíbul de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi. Des d’aquesta taula, els voluntaris de l’ASSCAT informen a tots els usuaris que ho desitgin sobre l’hepatitis i aquesta associació.

L’ASSCAT és una organització comunitària no governamental amb seu a Barcelona que treballa per informar sobre les hepatitis i temes relacionats, a més de donar suport al pacient en tots els àmbits vivencials de la seva malaltia, així com als seus familiars.

Un dels seus objectius fonamentals és informar i educar sobre els avenços en el desenvolupament de nous fàrmacs per tractar les hepatitis virals. Aquestes jornades informatives s’emmarquen en la seva Campanya d’Informació i Sensibilització a la ciutadania, amb l’objectiu d’oferir informació oral i impresa a tots els ciutadans que els visitin.

Els voluntaris reparteixen de forma gratuïta la Guia per a Familiars, Cuidadors i Amics de Pacients amb Hepatitis C de l’ASSCAT.

  • COMPARTIU