• Inici
  • Caminada cardiosaludable Cardiowalk

Caminada cardiosaludable Cardiowalk

26de setembre

  • 26/09/2019

El Servei de Cardiologia de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi organitza una caminada popular de cinc quilòmetres al voltant de l’hospital com a part dels actes de la Setmana del Cor. Està oberta als professionals del centre i els veïns i les veïnes dels municipis propers amb l’objectiu que participin d’una manera lúdica en la integració d’hàbits de vida cardiosaludables.

El recorregut, de 5 km i que es podrà fer en una hora i mitja, ha estat dissenyat pel Centre Excursionista Despí i  té com a un dels atractius que permetrà visitar la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on es realitzen els entrenaments del primer equip del FC Barcelona i els entrenaments i les competicions dels equips del futbol base.

D’una dificultat baixa, la caminada està ideada per a totes les edats.

A partir de les 17.00 hores es podrà recollir el material (samarreta i podòmetrea l’entrada principal de l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi i a les 17.30h se sortirà d’ aquest mateix punt. Una vegada acabat el recorregut circular, a les portes del l’hospital, es podrà gaudir d’un berenar saludable.

  • COMPARTIU