• Inici
  • Celebració del V aniversari de la Residència Francisco Padilla

Celebració del V aniversari de la Residència Francisco Padilla

10d’octubre

  • 10/10/2011

A l'Hospitalet de Llobregat

El dilluns, les instal·lacions romandran obertes als visitants i durant tot el dia es projectaran fotografies dels diferents esdeveniments que han tingut lloc durant aquests cinc anys. A l’acte inaugural hi assistiran Carmela Fortuny, directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS); Dolors Fernández, tinent d’alcalde de l’àrea de Benestar i Família de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i Joaquim Seharrima, president del Consorci Sanitari Integral.

Al matí tindran lloc diferents tallers on participaran usuaris, familiars d’usuaris i professionals del centre: risoteràpia, relaxació, ball, jocs de taula, etc. A la tarda i amb el nom de “Cinc anys de convivència”, es farà una xerrada on professionals del centre explicaran vivències viscudes a la Residència des de la seva obertura. Després hi haurà un espectacle de música amb la participació d’usuaris, voluntaris de la parròquia d’Enric Ossò i professionals del centre.

Al dimarts al matí, es continuarà amb els tallers del dia anterior, i a la tarda, hi haurà una representació escènica a càrrec del Grup Fantasia, del casal de Cultura de Santa Eulàlia.

Estan convidats a participar també en els actes els familiars dels antics usuaris de la Residència, els antics professionals que hi treballaven i totes les persones i entitats que col·laboren amb el centre.

La Residència Francisco Padilla està ubicada al barri de Can Serra de l’Hospitalet de Llobregat (Av. Electricitat 35-43) i dóna servei als districtes IV la Florida i les Planes i V Can Serra i Pubilla Cases. L’edifici compta amb 4.329 m2 útils, repartits en sis plantes. En total disposa de 80 llits distribuïts en 14 habitacions dobles i 52 individuals.

La Residència compta amb servei de residència assistida, amb una capacitat de 80 places, i  un servei d’acolliment diürn amb 30 places.

  • COMPARTIU