• Inici
  • XIX Workshop pràctic d'Infermeria en la histeroscòpia quirúrgica
Online

XIX Workshop pràctic d’Infermeria en la histeroscòpia quirúrgica

15de febrer

  • 15/02/2012

A l'Hospital General de l'Hospitalet

Paralel·lament a la dinovena edició del Workshop d’histeroscòpia quirúrgica, el Servei de Ginecologia de l’Hospital General de l’Hospitalet i l’Hospital Clínic de Barcelona organitzen el Workshop adreçat a professionals de la Infermeria. Tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de febrer de 2012.

Lloc: Sala d’actes. Hospital General de l’Hospitalet. Av. Josep Molins, 29-41. l’Hospitalet del Llobregat.

Descripció: Es tracta d’un curs de formació teoricopràctica dirigida a professionals d’Infermeria, interessats en la histeroscòpia quirúrgica.

Objectius: L’objectiu del curs és donar la formació necessària al professional per proporcionar a la pacient unes cures de qualitat segures durant el preoperatori, l’intraoperatori i el postoperatori d’histeroscòpia. La participació en les intervencions és activa i sota supervisió d’una infermera experta. S’han seleccionat 36 procediments quirúrgics amb les patologies més freqüents, que inclouen el mètode Essure. Tots els procediments seran retransmesos en directe per circuit tancat i comentats pels professors. Algunes parts de les sessions es fan conjuntes amb els alumnes metges del XIX Workshop pràctic d’histeroscòpia quirúrgica.

Inscripcions: Ana Gimeno. Tel. 93 440 75 00, ext. 3320. Fax: 93 333 45 43.

  • COMPARTIU