Campanya de Rentat de Mans

  • Dilluns, 6 de maig 2013

Ho celebrem als diferents centres hospitalaris

Un bon rentat de mans pot disminuir les infeccions nosocomials

El vestíbul de l’Hospital de Sant Joan Despí ha acollit aquest matí la primera jornada de la Campanya de Rentat de Mans que el Consorci Sanitari Integral ha organitzat, en motiu del Dia Mundial de la Higiene Mans.

A l’estand, s’informava sobre la importància de rentar-nos les mans, i així disminuir infeccions nosocomials (o intrahospitalàries, contretes per pacients ingressats en centres d’atenció a la salut); com també la de difondre procediments correctes de com i quan rentar les mans.

Hi ha previstes més sessions a l’Hospitalet i Barcelona:

· Dimarts 7 de maig –El vestíbul de l’Hospital General comptarà també amb un estand on es faran demostracions del Rentat de Mans i a la sala d’actes, exhibició del vídeo. A més hi haurà fulletons informatius a l’abast de professionals i usuaris.

· Dimarts 7 i dimecres 8 de maig – A l’Hospital Dos de Maig s’emetrà entre les 12 i les 18 hores el vídeo sobre el Rentat de Mans durant tot el dia a la sala d’espera de les Unitat d’Hospitalització.

També hi previstes 2 xerrades a les 12 hores i a les 17 hores dirigides a pacients ingressats i als seus familiars, per part de Maria José Moreno, infermera de Control d’infecció hospitalària de l’Hospital Dos de Maig. 
 

  • COMPARTIU