• Inici
  • Notícies
  • Hem presentat un pòster guanyador al 27è Congrés de la SCGiG

Hem presentat un pòster guanyador al 27è Congrés de la SCGiG

  • Hospital Dos de Maig - Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet
  • Dilluns, 20 de novembre 2023

Sonia Gómez (infermera), Victor Villamajor (treballador social), Rosa Ojeda (metgessa) i Javier González (farmacèutic) al Congrés de la SCGiG

La Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia ha celebrat el seu Congrés a Can Caralleu (Barcelona).

Els dies 16 i 17 de novembre va tenir lloc el 27è Congrés de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia (SCGiG) a l’auditori de Can Caralleu, sota el lema “Caminant junts cap a una atenció integrada”.

Hi van assistir diversos professionals del Consorci i fins i tot uns hi van participar. Rosa Ojeda Manrique, metgessa de la Unitat Geriàtrica d’Aguts a l’Hospital Dos de Maig (que té com coordinador el Jordi Martin Marcuello i de cap de Geriatria el Jordi Mascaró Lamarca) va presentar un pòster que va ser premiat, sota el títol “Prevalença de la prescripció potencialment inapropiada en pacients majors amb malaltia crònica avançada en fase de final de vida, en un hospital de tercer nivell”. L’enhorabona.

L’equip de Geriatria de Dos De Maig també va presentar el pòster “Impacte d’una Unitat Geriàtrica d’Aguts territorial de nova implantació en la cura dels pacients fràgils amb multimorbiditat”. Ho van fer Sonia Gómez (infermera), Victor Villamajor (treballador social) i Javier González (farmacèutic).

A més, Benito Fontecha, director de l’Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet, també va intervenir a la ponència “Serveis Territorials com a motor de canvi cap a una atenció integrada”.

Durant la clausura del Congrés a càrrec d’Esther Roquer, presidenta de la SCGiG, Francesc Riba, vicepresident de la SCGiG i José Augusto García, president de la Sociedad Española de Geriatría y Gerontología (SEGG), es va anunciar que el Congrés de la SCGiG i SEGG del 2025 se celebrarà conjuntament a Catalunya.

Galeria d’imatges

  • COMPARTIU