• Inici
  • Notícies
  • 'La mort, digna i il·lustrada' s’exposa a l’Hospital de Sant Joan Despí

‘La mort, digna i il·lustrada’ s’exposa a l’Hospital de Sant Joan Despí

  • Hospital de Sant Joan Despí - Hospital Dos de Maig - Hospital General de l’Hospitalet
  • Dimecres, 26 d’abril 2023

Tres obres de l'exposició 'La mort, digna i il·lustrada'

També s’exhibirà a l’Hospital General de l’Hospitalet i l’Hospital Dos de Maig de Barcelona

El dimarts 25 d’abril es va inaugurar l’exposició ‘La mort, digna i il·lustrada’, un recull d’il·lustracions fet per un seguit d’artistes joves que mostren la seva particular visió de la mort digna i que es podrà visitar a l’entrada i passadís central de l’Hospital Universitari de Sant Joan Despí Moisès Broggi fins al 21 de maig.
La mostra està organitzada per l’Associació Dret a Morir Dignament de Catalunya (DMD-CAT), una entitat sense ànim de lucre que defensa la llibertat de tota persona a decidir el moment i la manera de finalitzar la seva vida, especialment quan pateix un deteriorament irreversible i un sofriment insuportable. El projecte artístic va estar presentat a l’auditori per Palmira Tejero, directora d’Atenció al Ciutadà i de Comunicació al CSI, i Isabel Alonso Dàvila, Vocal Voluntària al DMD-CAT. La Isabel va parlar de la seva experiència personal amb els darrers moments de vida de la seva mare i va aprofitar per reiterar la importància que té fer un Document de Voluntats Anticipades. A més, va destacar diverses obres de l’exhibició i en va revelar el seu significat.
L’exposició és itinerant i, més endavant, també es podrà veure a dos centres del Consorci Sanitari Integral: l’Hospital General de l’Hospitalet i l’Hospital Dos de Maig de Barcelona.

Galeria d’imatges

  • COMPARTIU