• Inici
  • Notícies
  • L'app Salutec@t per a persones amb insuficiència cardíaca, testada per usuaris

L’app Salutec@t per a persones amb insuficiència cardíaca, testada per usuaris

  • Hospital de Sant Joan Despí
  • Dijous, 11 de maig 2023

Grup focal de persones amb insuficiència cardíaca

L’objectiu és testar l’aplicació abans que s’iniciï la prova pilot i proposar millores

Persones amb insuficiència cardíaca (IC), que es tracten a l’Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi, han participat en un focus grup sobre la usabilitat de l’aplicació Salutec@t. Salutec@t és una app mòbil que permet la telemonitorització a través de qüestionaris clínics intel·ligents i informació personalitzada (educació i suport a pacients i cuidadors) amb l’ajuda de la gamificació, que busca la millora de la salut i la qualitat de vida de la població, així com la satisfacció de persones amb malalties cròniques i adequar les intervencions professionals de la salut als moments necessaris.

Els participants al grup focal han destacat “molt útil el contingut de la documentació” i que “la informació facilitada està molt bé i el vocabulari emprat és prou entenedor”. No obstant això, han trobat dificultats amb la paraula “biomesures” i consideren que s’hauria de canviar per “paràmetres de tensió arterial”.

El projecte Salutec@t, realitzat pel Consorci Sanitari Integral, en col·laboració amb l’Institut Català de la Salut, està cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER amb el suport de la Generalitat de Catalunya a través del programa de Compra Pública d’Innovació en Salut.

Galeria d’imatges

  • COMPARTIU